HYPE CUBE

Experimentează provocarea supremă la Hype Cube! Te asteaptă 25 de camere tematice cu 25 de provocari. Tu cate camere poti debloca?

Provocari logice

Path 828
Path 884

sunt necesare

sosete hype

Pune-ți creierul la treabă! 🧠 Echipa ta se va confrunta cu provocări care cu siguranță te vor pune pe gânduri. Va trebui să vă dați seama cum să rezolvați probleme aritmetice neobișnuite, să conectați corect modelele curcubeului, să găsiți diferențe, să rezolvați provocări muzicale și multe altele.

Provocari Fizice

Path 840
Path 884

sunt necesare

sosete hype

1,2,3 du-te! Acestea sunt provocări în care forța și rezistența vor fi vitale! 💪 Tu și echipa ta veți avea nevoie să depășiți diverse obstacole, să concurați pe un poligon, să depășiți lava, să evitați pușurile cu KO și să rezolvați alte sarcini distractive.

Provocari de indemanare

Path 833
Path 884

sunt necesare

sosete hype

Crezi că echipa ta este rapidă și pricepută? 🎯 Concurează în tragerea la poarta de fotbal, twister interactiv și tetris live, tras la țintă, tras cu praștia și multe altele. Nu renunța, victoria va fi cu siguranță a ta!

Pachete acces

LA HYPE CUBE, ITI POTI PUNE LA TREABA TOATE ABILITATILE. DIVERSITATEA DE PROVOCARI PE DIFERITE NIVELURI DE DIFICULTATE TE VA FACE SA TE AUTODEPASESTI!

Evenimentul tau
la hype cube

JUCATORI! ADUNATI-VA CU MIC, CU MARE, FAMILIE, COLEGI SAU CU GASCA SI SARBATORITI ALTFEL: MAI PROVOCATOR, MAI ALTFEL, MAI DISTRACTIV!

Inainte de prima vizita

Completeaza

Acordul de participare

1

Cumpara

Pachetul de acces Dorit, pentru fiecare jucator

2

Revendica

Bratara / cardul de la receptie

3

Distreaza-te

Get in on the hype

4